Ankaralılar Derneğinden yangın bölgeleri için yardım kampanyası
Ankaralılar Derneğinden yangın bölgeleri için yardım kampanyası, başlıklı haberin detayında; Ankaralılar Derneği (AHİD), yangın bölgelerine gönderilmek üzere bir yardım kampanyası düzenledi. AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, "Biz de yangın bölgesine karınca kararınca bir katkımız olsun diye bir yardım kampanyası yaptık" dedi.
Toplanan yardım kolilerinin tırlarla yola çıkarılması incesi konuşan AHİD Genel Başkanı Yaman, “Derneğimiz 1984 yılında kurulmuş, Ankara’nın en köklü sivil toplum kuruluşlarından. Biz de bu süreçte memleketimizde bu yangın meselesi meydana gelince yönetimimizle oturup konuştuk ne yapabiliriz diye. Çünkü ciğerlerimiz yanıyor ormanlarımız yanıyor. Dolayısıyla biz de buna duyarsız kalamazdık. Bir kampanya oluşturalım dedik. Biz de yangın bölgesine karınca kararınca bir katkımız olsun diye bir yardım kampanyası yaptık. Bugün inşallah kampanyamızda toplamış olduğumuz malzemelerimizi yangın bölgelerine ulaştırmak üzere yola çıkacağız. Belki bir bardak suyumuzu içenler Allah razı olsun der. Bu da bizim için kafi diye düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Ankaralılar Derneğinden yangın bölgeleri için yardım kampanyası" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "07.08.2021" tarihinde "POLİTİKA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "POLİTİKA" haberleri kategorisinde yer alan Ankaralılar Derneğinden yangın bölgeleri için yardım kampanyası başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.