Ankaragücü teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayırdı

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın daha önce Trabzonspor ile ilgili açıklamaları nedeniyle sözleşmesinin karşılık olarak feshedildiğini dile getirdi. Akçay, yaptığı açıklamada "Umarım Trabzonspor şampiyon olur" demişti.

Reklam
Reklam

MKE Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Ankaragücü başkanı konuyla ilgili, "Hocamız Mustafa Reşit Akçay ile Trabzonspor ile ilgili daha önce yapmış olduğu açıklamaların kulübümüzü ve kendisini sıkıntıya sokmaması adına sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir" açıklamasında bulundu.

AKÇAY'IN TRABZONSPOR HAKKINDAKİ SÖZLERİ
Mustafa Reşit Akçay, 10 Şubat'ta yaptığı açıklamada "Trabzonspor için bence o sene bu sene! En fazla yaklaştığı sene bu sene. Hüseyin Hoca'nın da bunu başaracak gücü var. Umarım Trabzonspor, Trabzon kentiyle bunu başarır. Kentin ve ülke futbolunun buna ihtiyacı var. Trabzonspor'un şampiyon olması sadece Trabzon kentinin şampiyonluğu değil, bence ülke futbolunun kazanması… Bursaspor'un şampiyonluğunda olduğu gibi… Bu durum çok az oluyor. Bu da dünyada Türk futbolunun kalitesinin artmasını sağlayacaktır. Ben fotoğrafa geniş bakıyorum. Açıklamalarım Trabzonlu olduğum için şovenist olarak yorumlanabilir. Bu açıklamaları şovenist olarak yapmadım, sadece fotoğrafa büyük baktım" ifadeleri kullanmıştı.

Akçay, ara transfer döneminde sözleşme imzaladığı Ankaragücü ile 9 maça çıktı.