Ankara'da pompalı tüfekle havaya ateş açan kişi dehşet saçtı

TAKİP ET

Ankara'da pompalı tüfekle havaya ateş açan kişi dehşet saçtı, başlıklı haberin detayında; Ankara'da taksicilerle arasında tartışma çıkan kişi arabadan çıkardığı pompalı tüfekle havaya ateş açtı. Olaya ait görünler güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Reklam
Reklam

Olay, dün sabah 06.00 sıralarında Ankara’nın Çankaya ilçesi Maltepe mahallesinde bulunan bir taksi durağının önünde meydana geldi. Henüz belirlenmeyen bir sebepten dolayı bir kişi ile taksiciler arasında tartışma çıktı. Çevredekilerin tüm çabalarına rağmen sakinleştirilemeyen kişi arabanın arka kapısından çıkardığı pompalı tüfekle havaya ateş açtı. Olayda yaralanan olmadığı öğrenilirken olayın görüntüleri taksi durağının güvenlik kamerasına anbean yansıdı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Ankara’da pompalı tüfekle havaya ateş açan kişi dehşet saçtı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Ankara’da pompalı tüfekle havaya ateş açan kişi dehşet saçtı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.