Ankara'da hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen 7 kişi yakalandı
Ankara'da hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen 7 kişi yakalandı, başlıklı haberin detayında; Başkent'te, şehrin çeşitli noktalarında gerçekleştirilen 5 farklı hırsızlık olayının şüphelileri Ankara İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince yakalandı.
Ankara İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince, Gölbaşı'nda ve Bala'da bulunan hobi bahçelerinden malzeme çaldığı tespit edilen 2 şüpheli Mamak'ta yakalandı. Yenimahalle'deki Hurdacılar Sitesi'nden malzeme çaldığı belirlenen bir kişi de yine JASAT ekiplerince yakalandı. Sincan'da bir işletmeye ait 200 kilogramlık hurda bakır malzemesini çaldığı saptanan şüpheli de ekiplerce yakalandı. JASAT ekiplerince, Polatlı'daki bir çimento fabrikasından kablo çaldığı belirlenen 2 şahıs Manisa'daki şüpheli bir aracın incelenmesi üzerine tespit ederek yakaladı. Polatlı'daki bir evde hırsızlık yaptığı belirlenen bir şüpheli yine JASAT ekiplerince yakalandı.
Ankara'da hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen 7 kişi yakalandı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 08.03.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Ankara'da hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen 7 kişi yakalandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)