Anız yangınına kadın itfaiyeci müdahalesi

TAKİP ET

Anız yangınına kadın itfaiyeci müdahalesi, başlıklı haberin detayında; Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde çıkan yangında stajyer kadın itfaiyeciler, alevleri söndürmek için mücadele etti.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Alia İzzet Begoviç Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, tepelik alandaki anızlar bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı. Kısa sürede alevlerin tepenin büyük kısmını kaplamasının ardından, haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Gelen itfaiye ekipleri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda stajyer olarak görev yapan kadın itfaiyeciler de ellerinde küreklerle alevlere müdahale etti.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışmalarının ardından çıkan yangın kontrol altına alındı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Anız yangınına kadın itfaiyeci müdahalesi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Anız yangınına kadın itfaiyeci müdahalesi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.