Anıtkabir'de yaşananlar iş başka arkadaşlık başka dedirtti!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Anıtkabir'de yapılan törene birlikte katıldılar. Düşmanı sinirden dört köşe yapan bu görüntüsü ise o an çekildi.

Reklam
Reklam

Cumhuriyet’in kurucu Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için bugün bütün devlet Ankara’da toplandı. Ankara’da toplanan siyasiler birlikte Anıtkabir’e yürüdüler ve burada atamız Gazi Atatürk’ü saygıyla andılar. Bütün bunlar olurken HABER16 ekibinin gözünden kaçmayan bir şey oldu. Sürekli olarak birbirlerine laf atan iki lider el ele sıkıştı ve Atatürk’ü birlikte andılar. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları halen devam etmektedir ve devletin önde gelen isimlerinin bu kutlamalara da katılacağını tahmin ediyoruz.

ERDOĞAN VE KILIÇDAROĞLU BİRBİRLERİYLE EL SIKIŞTILAR

Bütün konuşmalar birbirlerine laf atan iki lideri Cumhuriyet bir araya getirdi ve bu olay sonucunda gerçekten de özlediğimiz görüntüler ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tören alanında birbirlerine selam verdiler. Kameralar bu anları anbean kayıt altına aldı. Bu tür görüntüleri özlediğimizi ve iki liderin düşman olmak yerine birlikte hareket etmelerini gönülden istiyoruz. Büyüyen Türkiye’de işler o zaman çok daha hızlı bir hal alır ve işte Cumhuriyet o zaman güçlü bir hale gelir.