Anadolu'yu yiyen kadın, ikiz bebekleriyle ilk pozunu paylaştı

TAKİP ET

Televizyon ekranlarında yemek programları ile dikkatleri üzerine çeken ve sosyal medyada 'Anadolu'yu yiyen kadın' olarak adlandırılan ünlü sunucu Ezgi Sertel, Tibet ve Mert isimli ikiz bebekleriyle ilk pozunu paylaştı. Uzun bir aradan sonra paylaşım yapan sevilen sunucunun pozuna beğeni yağdı.

Reklam
Reklam

Televizyon ekranlarında yemek programları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü sunucu programda açık iştahıyla bir dönem sosyal medyada çok konuşulmuştu. 40 gün önce anne olmanın mutluluğunu yaşayan sempatik sunucu ikizlerini takipçileriyle paylaştı.

Ezgi Sertel, ikizlerinin 40'ı çıkınca sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşarak "Bizim 40'ımız çıktı.Allah herkesin evladıyla beraber benim yavrularıma da güzellikler nasip etsin" notunu düştü. Ezgi Sertel ile ilgili sosyal medyada dolaşan "Kadın memleketi yedi" sözüne "Evet yedim. Çok iyi yaptım" diyerek sevilen sunucu herkesi gülme krizine sokmuştu.

Arka Sokaklar dizisinden tanıdığımız ünlü oyuncu Ozan Çobanoğlu ve bir dönem Türkiye'nin lezzetlerini tanıtan bir program ile adından çokça söz ettiren Ezgi Sertel, şu sıralar anne-baba olmanın heyecanını yaşıyor. Ezgi Sertel, eylül ayında 2. Sayfa programına konuk olmuş ve merak edilenleri canlı yayında anlatmıştı...

"Eşimle beraber doktora gitmiştik. Denemeden 10 gün sonra kontrole gidiyorsunuz çünkü...Çok şaşırdık. Çünkü ilk denemede tutmaz diyorlardı." "Ben onları ultrasonda görünce ağladım. Ozan 'ben bir oyuncuyla yapamam' demiş. Sonra bir gün 'Ezgi'yi Allah sahibine bağışlasın yok ya bana bağışlasın' demiş." "Bu işler öyle olmuyormuş. Sonra 'ben beklemek istemek istemiyorum, bir taşla iki kuş olsun' dedim. Tüp bebek yaptık. Eşimle beraber doktora gitmiştik."

"Denemeden 10 güN sonra kontrole gidİyorsunuz çünkü...Çok şaşırdık. Çünkü ilk denemede tutmaz diyorlardı. Ben onları ultrasonda görünce ağladım." "Ben ilk bebeğimi kaybettiğimi hiç paylaşmadım. Çünkü daha 6 haftalıktı, çok yeniydi. Kendi içimde yaşadım. 'İlk bebeklerde olur' dediler." "İkincisinde program yapıyordum. Reklam arasında düşük yaptım. Yayına giremedim, sonra girdim kapanışı yaptım ve hastaneye kaldırıldım. O zaman bebek 7 haftalıktı. Çok acı bir şey. İkincisinde 'neden?' diyorsunuz. Her şey yolundaydı. Sonra bir ağrıyla, bir anda olan bir şey. Tepki de veremedim. Etrafımı sakinleştirdim."