Amerika'da düğünde şaşkına çeviren kare

TAKİP ET

Amerika'da bir düğünde paylaşılan fotoğraf tartışmaları da beraberinde getirdi. Gelinin yardımcısı 4 kadının, kameraya sırtını dönüp kalçalarını açmaları büyük tepki çekti.

Reklam
Reklam

Sosyal paylaşım platformu Reddit'te paylaşılan bir fotoğraf sosyal medyayı karıştırdı. ABD'de gerçekleşen bir düğünde çekildiği tahmin edilen fotoğrafta bir gelin ve siyah elbiseler içindeki 5 nedimesi yan yana poz verdi. Fakat fotoğraflarda nedimelerden dördünün tam da deklanşöre basıldığı sırada sırtlarını dönerek elbiselerini kalçalarına kadar sıyırarak teşhircilik yapmaları büyük tepki çekti.

"ÇOK KALİTESİZ" YORUMLARI YAPILDI
Sosyal medyada bazı kullanıcılar nedimelerin bu davranışının uygunsuz olduğunu söylerken bir kullanıcı, "Bu çok korkunç bir düğün deneyimi olmalı. Çok kalitesiz" ifadesini kullanırken bir diğer kullanıcı ise, "Gelinin sağındaki nedimeye yazık olmuş. Arkadaşlarına eşlik etmek istememiş ki gayet de haklı" ifadesini kullandı.

TOPA TUTULDULAR
Sosyal medya kullanıcıları gelinle birlikte normal poz veren nedimeyi överken, diğer nedimeleri adeta topa tuttu. Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Ben olsam bu fotoğraf çekilirken kareden çıkardım ve bir daha onlarla görüşmezdim. Çok kötü bir durum" yorumunu yaptı.