Ambulans helikopter KOAH hastası kadın için havalandı

TAKİP ET

Ambulans helikopter KOAH hastası kadın için havalandı, başlıklı haberin detayında; Van'ın Çatak ilçesinde KOAH ve tansiyon hastası bir kadın ambulans helikopterle il merkezine sevk edildi.

Reklam
Reklam

Baş dönmesi ve ağrısı ile halsizlik şikayetiyle Çatak Devlet Hastanesi Acil Servisine başvuran 69 yaşında KOAH ve tansiyon hastası kadına gerekli ilk müdahale yapıldı. Müdahale sonucu kan ihtiyacı ve anemi tedavisi ihtiyacı nedeniyle üst merkeze sevkine karar verilen hasta için helikopter ambulans havalandı. Çatak'tan alınan hasta, Van Ferit Melen Havalimanında bekleyen acil sağlık ekibine teslim edilerek Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledilerek tedavi altına alındı.




Ambulans helikopter KOAH hastası kadın için havalandı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde SAĞLIK haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. SAĞLIK haberleri kategorisinde yer alan Ambulans helikopter KOAH hastası kadın için havalandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)