Amasyalı Gülseren hemşire, cami hoparlöründen aşı çağrısı yaptı
Amasyalı Gülseren hemşire, cami hoparlöründen aşı çağrısı yaptı, başıklıklı son dakika haber özetinde; Amasya İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı aşı ekipleri Ortaköy'de aşı çalışması yaptı. Hemşire Gülseren Yapal, cami hoparlöründen anons yaparak herkesi aşı olmaya davet etti.
Aşının önemine vurgu yapan Yapal, “Çok kıymetli Ortaköy sakinleri, İl Sağlık Müdürlüğü’nden Covid-19 aşısı için sağlık ekibimizle köye gelmiş bulunmaktayız. 18 yaş üzeri tüm vatandaşlarımızı aşıya bekliyoruz. Aşıların zayi olmaması için hassasiyetinize güveniyoruz. Salgını ancak aşı ile yenebiliriz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz” dedi.
Amasya, nüfusa göre en yüksek korona virüs aşılama oranına sahip iller arasında yer alıyor.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Türkiye ve Bursa gündemine ait son dakika haberleri ve güncel haberleri HABER16.COM dan takip ediniz.
"Amasyalı Gülseren hemşire, cami hoparlöründen aşı çağrısı yaptı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "07.07.2021" tarihinde "SAĞLIK" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan Amasyalı Gülseren hemşire, cami hoparlöründen aşı çağrısı yaptı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.