Altur Turizm, 50'nci yılında araç filosunu büyütüyor
İSTANBUL, (DHA)- VOLKSWAGEN Ticari Araç, kurumsal taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Altur Turizm'in 50'nci yılı dolayısıyla düzenlenen basın buluşmasına katıldı
VOLKSWAGEN Ticari Araç, kurumsal taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Altur Turizm'in 50'nci yılı dolayısıyla düzenlenen basın buluşmasına katıldı. Etkinlikte, iki marka arasındaki iş birliği ve kurumsal taşımacılık sektöründeki gelişmeler değerlendirildi.
Toplantıya Altur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak ile Volkswagen Ticari Araç yöneticileri katıldı. Buluşmada, Altur Turizm'in 1976 yılında başlayan faaliyetlerinden bugüne uzanan gelişim süreci ve şirketin kurumsal taşımacılık alanındaki çalışmaları ele alındı.
Etkinlikte konuşan Volkswagen Ticari Araç Satış Müdürü Harun Göktaş, Altur Turizm'in yarım asırlık geçmişinin sektörde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, kurumsal taşımacılık alanında yürütülen iş birliğinin devam ettiğini söyledi. Göktaş, filo müşterilerinin ihtiyaçlarına ürünlerin yanı sıra satış sonrası hizmetler, güvenlik, konfor ve operasyonel verimlilik alanlarında da çözümler sunduklarını ifade etti.
'50 YILLIK SÜREÇ YARIM ASIRLIK ÖNEMLİ BİR DÖNEMİ İFADE EDİYOR'
Volkswagen Ticari Araç Pazarlama Müdürü Ömer Madazlıoğlu da ticari araç tercihinde toplam sahip olma maliyeti, satış sonrası hizmetler, operasyon sürekliliği ve kullanıcı memnuniyeti gibi unsurların öne çıktığını belirtti. Madazlıoğlu, Bugün çok heyecanlıyız. İş ortağımız Altur Turizm'in 50'nci yılını kutladığımız bu özel etkinlikte, iş ortağımızla ve sizlerle bir arada olmak bizim için de son derece heyecan verici. Çünkü 50 yıllık süreç, yarım asırlık önemli bir dönemi ifade ediyor. Türkiye'de hem operasyonel taşımacılık hem de kurumsal taşımacılık faaliyetlerinde birçok yeniliğin, değişimin ve operasyonel dönüşümün yaşandığı bu dönemde Altur Turizm'in önemli katkıları ve imzası oldu. Biz de bu süreçte Altur Turizm'in iş ortağı olmaktan ve kendilerine araç tedarik etmekten büyük mutluluk duyuyoruz dedi.
Madazlıoğlu, Altur Turizm her zaman genç ve yeni araçlardan oluşan filosuyla hizmet vermeyi hedefleyen bir firma. Biz de iş ortaklığımızı yeni araç teslimatlarıyla güçlendirmeye devam ediyoruz. Zaten uzun yıllardır devam eden güçlü bir iş ortaklığımız var. Bu nedenle teslimatlarımızın önümüzdeki dönemde de devam edeceğine inanıyoruz ifadelerini kullandı.
'1976 YILINDA BAŞLAYAN BU YOLCULUĞUMUZDA 50'NCİ YILIMIZI KUTLUYORUZ'
Altur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak ise şirketin 50'nci yılını kutladığını belirterek, güvenilir hizmet anlayışı ve sürekli gelişim hedefiyle faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi. Albayrak, 1976 yılında başlayan bu yolculuğumuzda bu yıl 50'nci yılımızı kutluyoruz. Altur'un 50'nci yılı. 50 yıl önce bir minibüsle başlayan yolculukta bugün 11 bin araca ulaşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Bu mutluluğu yaşarken aileme, çocuklarıma ve bütün çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bizimle beraber gece demediler, gündüz demediler. Yanımda 40 yıldır çalışan müdürler var. Onların emeği çok büyüktür, onları unutamam. Hepsine teşekkür ediyorum. Azimle, hırsla her sabah 06.00'da işimizin başında olduk. Sonunda da 50'nci yıla ulaştık dedi.
'BU YIL ÇOK CİDDİ BİR YATIRIM YAPTIK'
Albayrak, Bugün burada peş peşe dört lansman yapacağız. Bugün Volkswagen'i gerçekleştiriyoruz. Yarın Mercedes'i, ertesi gün MAN'ı, onun ardından da Otokar'ı yapacağız. Bu markalardan da çok büyük filo alımları gerçekleştirdik. Bu yıl çok ciddi bir yatırım yaptık. 50'nci yılımız dolayısıyla hem ekonomiye katkımız olsun hem de otomotiv sektöründe ve fabrikalarda çalışan insanların işlerine katkı sağlayalım istedik. Bu nedenle bu yıl büyük bir alım yaptık. İnşallah bundan sonra da devam ettireceğiz. Bugün filomuza 150 adet Volkswagen Crafter dahil ettik diye konuştu.
'ARAÇLARIMIZI SÜREKLİ YENİLİYORUZ'
Albayrak, Araçlarımızı sürekli yeniliyoruz. Yolcularımızın daha güvenli, daha sağlıklı ve daha konforlu seyahat etmeleri için filomuzu genç tutuyoruz. Araçlarımızı yenilemeye devam edeceğiz. Araç sayımızı daha da artıracağız. Bu yıl sonuna kadar yaklaşık 500 ticari araç alımı gerçekleştireceğimize inanıyorum. Bunun yanında yaklaşık bine yakın da binek araç alımı yapabiliriz dedi.
Açıklamada, Altur Turizm'in operasyonlarında kullanılan Volkswagen Crafter ve Transporter modellerinin personel taşımacılığı ve transfer hizmetlerinde görev aldığı belirtildi. Ayrıca Volkswagen Ticari Araç'ın Türkiye genelindeki satış ve servis ağının filo operasyonlarının sürdürülebilirliğine destek verdiği kaydedildi.
Buluşmada, kurumsal taşımacılık sektörünün değişen ihtiyaçları ve iki marka arasındaki iş birliğinin geleceğine ilişkin değerlendirmeler de paylaşıldı.
DHA