Altınova'da yollar açık, ekipler teyakkuzda
Altınova'da yollar açık, ekipler teyakkuzda, başlıklı haberin detayında; Yalova Altınova Belediyesi'nin tüm birimleri kar yağışı sebebiyle ilçe genelinde teyakkuza geçti.
Altınova İlçesi ana arterler başta olmak üzere tüm ulaşım yollarını açık tutan ekipler 24 esasına göre aralıksız hizmet veriyor. Ekiplerin ana arterlerde ve köy yollarında yaptığı çalışmalarla ulaşımda herhangi bir sorun yaşanmıyor. Yolları açan ekipler, 2 aranzör, 2 kepçe, 1 greyder ve 2 tuzlama aracı ile ilçe genelinde çalışmalar gerçekleştirirken, buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları da devam ediyor.
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, ilçe genelinde kapalı yolun bulunmadığını ekiplerin canla başla görev başında olduğunu, vatandaşların da gerekli tedbirleri alması konusunda uyardı.Altınova'da yollar açık, ekipler teyakkuzda başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 13.03.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Altınova'da yollar açık, ekipler teyakkuzda başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)