Alt geçit kapatılınca uzun araç kuyruğu oluştu

TAKİP ET

Alt geçit kapatılınca uzun araç kuyruğu oluştu, başlıklı haberin detayında; Afyonkarahisar'ın en işlek noktalarından biri olan Atatürk Bulvarı'nda alt geçit kapatılınca uzunluğu 1 kilometreye varan araç kuyruğu oluştu.

Reklam
Reklam

Kentin önemli ulaşım noktalarından biri olan Atatürk Bulvarı'ndaki Rauf Denktaş Alt Geçidinin bir yönü kar temizleme ve tuzlama çalışmaları nedeniyle kapatıldı. Alt geçidin kapatılması sonrası trafik üst yoldan sağlanırken, bölgede 1 kilometreye varan araç kuyruğu oluştu. Alt geçidin kapatılmasından dolayı zor anlar yaşan bir çok sürücü uzun süre trafikte beklemek zorunda kaldı.




Alt geçit kapatılınca uzun araç kuyruğu oluştu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Alt geçit kapatılınca uzun araç kuyruğu oluştu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)