Alkol alıp intihar için binanın ikinci katına çıkan vatandaşı itfaiye erleri ikna etti

TAKİP ET

Alkol alıp intihar için binanın ikinci katına çıkan vatandaşı itfaiye erleri ikna etti, başlıklı haberin detayında; Iğdır'da bir kişi alkol aldıktan sonra 5 katlı binanın ikinci katında bulunan boşluğa çıkarak intihar etmek istedi.

Reklam
Reklam

Olay, Iğdır merkez Şair Fuzuli sokağında meydana geldi. Adı öğrenilemeyen bir kişi, sabah saatlerinde alkol aldıktan sonra sokakta bulunan 5 katlı binanın boşluğundaki ikinci kata çıktı. İkinci kattaki boşluk alanda beklemeye başlayan şahsı görenler hemen emniyet ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri önlem alırken itfaiye ekipleri de sepeti açarak şahsa ulaştı. Bir süre inmek istemeyen şahsı ikna eden itfaiye erleri şahsı aşağıya indirdi.

Olay yerinde bulunan vatandaşlar ise kişinin bina boşluğundaki ikinci kata nasıl çıktığını merak etti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Alkol alıp intihar için binanın ikinci katına çıkan vatandaşı itfaiye erleri ikna etti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Alkol alıp intihar için binanın ikinci katına çıkan vatandaşı itfaiye erleri ikna etti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.