Alışveriş merkezlerinde bayram günü turist yoğunluğu

TAKİP ET

Alışveriş merkezlerinde bayram günü turist yoğunluğu, başlıklı haberin detayında; Kurban Bayramı'nda Bakırköy'de bulunan bir alışveriş merkezinin önünde turistler uzun kuyruk oluşturdu.

Reklam
Reklam

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla İstanbul’un boşalmasını fırsat bilen turistler, alışveriş merkezlerine akın etti. Bayramın ikinci günü Bakırköy’de bulunan bir alışveriş merkezine akın eden turistler, AVM girişlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Sahil kesiminde yer alan AVM’ye girmek isteyen turistler dakikalarca AVM girişinde sıra bekledi. Dakikalar sonra alışveriş merkezine girmeyi başaran turistlerin yoğunluğu alışveriş merkezinin içerisinde de devam etti. O anlar kameralara yansıdı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Alışveriş merkezlerinde bayram günü turist yoğunluğu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.07.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan Alışveriş merkezlerinde bayram günü turist yoğunluğu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.