Aliağa'da kış dönemi yüzme kursları başlıyor

Aliağa'da kış dönemi yüzme kursları başlıyor, başlıklı haberin detayında; Yaz tatilinde çocukların en büyük neşesi olan Aliağa Belediyesi'nin düzenlediği yüzme kursları kış döneminde de devam edecek.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın çocuklara ve gençlere armağanı olarak ilçeye kazandırdığı Aliağa Gençlik Merkezinde çocuklara yönelik kış dönemi yüzme kursları için kayıtlar 13 Eylül 2021 Pazartesi günü başlıyor.

Yarı olimpik yüzme havuzunda kış kurslarına katılmak isteyen 5-15 yaş arasındaki çocuklar 13 Eylül 2021 Pazartesi gününden itibaren 10.00-17.00 saatleri arasında Aliağa Gençlik Merkezine başvurabilecekler. Başvurular 360 kişilik kontenjanla sınırlı tutulacak. Hafta içi ve hafta sonu gerçekleştirilecek yüzme kursları okulların ders saatlerine göre planlandı.

Kursların ilk aşamasında çocuklara; suyun üzerinde kalma, suda nefes alma, ayak vuruşu gibi yüzmenin temel eğitimleri aktarıldıktan sonra yüzmenin farklı teknikleri öğretilecek. Profesyonel eğitmenler tarafından verilecek kurslarda çocuklar, hem yüzme öğrenecek hem de okul dışındaki vakitlerini spor yaparak değerlendirecek.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Aliağa’da kış dönemi yüzme kursları başlıyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "11.09.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan Aliağa’da kış dönemi yüzme kursları başlıyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.