Ali Muhammed, Fenerbahçe'ye geri döndü

TAKİP ET

Ali Muhammed, Fenerbahçe'ye geri döndü, başlıklı haberin detayında; Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın eski oyuncusu Ali Muhammed, sarı-lacivertlilerde A Takım Bireysel Gelişim Antrenörü ve Alt yapı Elçisi olarak görev yapacak.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın efsane isimleri arasında yer alan Ali Muhammed, başarılarla dolu sporculuk kariyerinin ardından, erkek basketbol organizasyonunun idari kadrosunda yer alarak Fenerbahçe basketboluna hizmet etmeye devam edecek. Muhammed, sarı-lacivertlilerde ’Fenerbahçe Beko A Takım Bireysel Gelişim Antrenörü ve Altyapı Elçisi’ olarak görev yapacak.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Ali Muhammed, Fenerbahçe’ye geri döndü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "14.10.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Ali Muhammed, Fenerbahçe’ye geri döndü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.