Alevlerin yükseldiği 2 ev küle döndü
Alevlerin yükseldiği 2 ev küle döndü, başlıklı haberin detayında; Denizli'nin Honaz ilçesinde bir evde çıkan alevlerin bitişiğindeki binaya da sıçraması sonucu çıkan yangında 2 ev küle döndü.
Yangın; Honaz ilçesi Haydar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Ramazan K.'ye ait evde henüz belirlenemeyen nedenden dolayı alevler yükseldi. Yükselen alevler ardından Ramazan K.'nin akrabası olan Fikret K.'nin evine de sıçradı. İlçenin bir çok noktasından görülen alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri kontrol altına almak için çalışmalarına başladı. Yaklaşık 2 saat süren müdahalenin ardından alevler söndürüldü. Çıkan yangında 2 ev küle döndü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.Alevlerin yükseldiği 2 ev küle döndü başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 30.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Alevlerin yükseldiği 2 ev küle döndü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)