Alaşehir'de 500 adet fidan dikildi
Alaşehir'de 500 adet fidan dikildi, başlıklı haberin detayında; Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Orman İşletme Şefliği tarafından hazırlanan 500 adet fidan protokolün katılımıyla toprakla buluştu.
Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı Toygar Mahallesi'nde belirlenen alanda fidan dikim töreni düzenlendi. Törende 500 adet kızıl çam fidanı toprakla buluşturulurken, fidanlara can suyu da protokol tarafından verildi. Törende konuşan Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, fidanları dikmekle kalmayıp bakımlarını da yaparak yaşatılması gerektiğini vurguladı.
Törene Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Belediye Başkan Yardımcısı Muammer İbişoğlu, Alaşehir Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert ve vatandaşlar katıldı.Alaşehir'de 500 adet fidan dikildi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 21.03.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Alaşehir'de 500 adet fidan dikildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)