Alaşehir caddeleri parfüm ve deodorant koktu

TAKİP ET

Alaşehir caddeleri parfüm ve deodorant koktu, başlıklı haberin detayında; Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Manisa'nın Alaşehir ilçesinde de gerçekleştirildi. Bisiklet turuna Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve eşi Selin Öküzcüoğlu da katılarak kadınlara destek verdi. Alaşehir Belediyesine ait bir araç da tur boyunca caddelere deodorant sıkarak bisikletlilere destek verdi.

Reklam
Reklam

Alaşehir Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda toplanan süslü kadınlar, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nun startıyla tura başladı. Sevgi Yolu, İstiklal Caddesi ve Atatürk Bulvarı üzerinden, şehir turu atan kadınlar, tekrar Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’na geldi. Tura öncülük eden Alaşehir Belediyesine ait araç, tur boyunca caddelere deodorant sıkarak, bisikletçilere destek verdi. Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, öncülük yapan araçla tura katılarak, kadınlara destek verdi.

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nun eşi Selen Öküzcüoğlu’nun da bisikletiyle tura katılarak, kadınlara destek verdi. Bisiklet turu öncesi konuşan Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, "Hareketlilik haftamızı gayet güzel kutluyorsunuz, tebrik ediyorum, hepinize sağlıklı sürüşler diliyorum." dedi.

Turu düzenleyen Aslıhan Daş ise yaptığı konuşmada küresel ısınmaya karşı herkesin elinden gelen gayreti göstermesi gerektiğine dikkat çekerek otomobillerden inip bisiklete binme zamanının geldiğini söyledi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Alaşehir caddeleri parfüm ve deodorant koktu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.09.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Alaşehir caddeleri parfüm ve deodorant koktu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.