Alanyaspor - Kayserispor maçının VAR'ı Yaşar Kemal Uğurlu

TAKİP ET

Alanyaspor - Kayserispor maçının VAR'ı Yaşar Kemal Uğurlu, başlıklı haberin detayında; Yukatel Kayserispor, deplasmanda oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçının Video Yardımcı Hakemi (VAR) Yaşar Kemal Uğurlu oldu.

Reklam
Reklam

Süper Lig’in 9. haftasında Yukatel Kayserispor, Aytemiz Alanyaspor’a konuk olacak. Saat 20.00’de başlayacak mücadelede hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk’ün yardımcılıklarını Osman Gökhan Bilir ve Kamil Çetin yapacak.

Maçın 4.Hakemi Davut Dakul Çelik. Bu zorlu müsabakada VAR koltuğunda ise Yaşar Kemal Uğurlu oturacak. Uğurlu’ya AVAR olarak Direnç Tonusluoğlu eşlik edecek.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Alanyaspor - Kayserispor maçının VAR’ı Yaşar Kemal Uğurlu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.10.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Alanyaspor - Kayserispor maçının VAR’ı Yaşar Kemal Uğurlu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.