Alanya'da çeşitli suçlardan aranan 2 zanlı yakalandı

TAKİP ET

Alanya'da çeşitli suçlardan aranan 2 zanlı yakalandı, başlıklı haberin detayında; Antalya'nın Alanya ilçesinde aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, fuhuşa teşvik ve hırsızlık suçundan aranan 2 şüpheli yakalandı.

Reklam
Reklam

Alanya Asayiş Büro Amirliği görevlilerinin ilçede aranan şahıslara yönelik yaptıkları çalışmalarda, Güllerpınarı Mahallesi’nde bulunan bir otelde fuhuşa teşvik suçundan aranması olduğu belirtilen İ.D., operasyonla yakaladı. Yapılan kontrollerde İ.D.’nin 12 yıl 6 ay hapis cezası olduğu tespit edildi. Çalışmalar kapsamında Güzelyalı Caddesi’nde bulunan bir kafede gerçekleştirilen genel bilgi toplama (GBT) sorgusunda ise hırsızlık suçlarından 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan Ö.İ. isimli şüpheli de yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, cezaevine teslim edildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Alanya’da çeşitli suçlardan aranan 2 zanlı yakalandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Alanya’da çeşitli suçlardan aranan 2 zanlı yakalandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.