Alaçam'da kubar esrar ele geçirildi

TAKİP ET

Alaçam'da kubar esrar ele geçirildi, başlıklı haberin detayında; Samsun'un Alaçam ilçesinde bin 200 gram kubar esrar ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar sonucu Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Göçkün Mahallesi’nde ikamet eden H.T. isimli şahsın esrar elde etmek üzere kenevir ekimi yaptığı bilgisine ulaştı. KOM ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte şahsın evinde ve bahçesinde yapılan arama neticesinde bin 200 gram kurutulmaya bırakılmış kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Şahıs jandarma ekiplerince gözaltına alındı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Alaçam’da kubar esrar ele geçirildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Alaçam’da kubar esrar ele geçirildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.