Aksaray'da jandarma operasyonunda uyuşturucu ve silah ele geçirildi

Aksaray'da jandarma operasyonunda uyuşturucu ve silah ele geçirildi, başlıklı haberin detayında; Aksaray'da uyuşturucu imalatı ve ticareti yaptığı tespit edilen 1 şüpheli, jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Topakkaya beldesinde bir şahsın uyuşturucu imalatı ve ticareti yaptığı bilgisine ulaşan İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ekipleri, Muhammad E. (30) isimli şahsı takibe aldı. 1 hafta yapılan teknik ve fiziksel takibin ardından yeterli delil ve bulgulara ulaşan jandarma ekipleri, düzenlediği operasyonla şüpheliyi gözaltına aldı. Şahsın üzerinde yapılan aramada 15 gram esrar, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 14 adet 7,65 tabanca mermisi ele geçirildi. Şüpheli şahıs, ifadesi alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Jandarmadan yapılan yazılı açıklamada, Gençlerimizi zehir tacirlerinden kurtarmak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza devam edilecektir denildi.




Aksaray'da jandarma operasyonunda uyuşturucu ve silah ele geçirildi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 14.02.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Aksaray'da jandarma operasyonunda uyuşturucu ve silah ele geçirildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)