Aksaray Belediyesinden hastalara bakım seti

TAKİP ET

Aksaray Belediyesinden hastalara bakım seti başıklıklı son dakika haberinde; Aksaray Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri hastanede yatan hasta ve yakınlarını ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerinde bulundu hem de hasta bakım seti dağıttı.

Reklam
Reklam

Aksaray Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan yeni proje kapsamında Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören hastalara bakım seti dağıtıldı. Kolonya, terlik, peçete, ıslak mendil, çay ve kahveden oluşan hasta bakım seti ekipler tarafından bir bir hastalara dağıtıldı. Ekipler ayrıca hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunurken, Belediye Başkanı Evren Dinçer’in de selamını iletti. Uygulamayı memnuniyetle karşılayan hasta ve hasta yakınları belediyeye teşekkür etti. Hasta yakını Kemal Dağdaş, “Belediye başkanımız Evren Dinçer sağ olsun hastamızı yatağında ziyaret etti, bizim ihtiyaçlarımızı karşıladı. Teşekkür ediyoruz kendisine” dedi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Aksaray Belediyesinden hastalara bakım seti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.06.2021" tarihinde "SAĞLIK" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan "Aksaray Belediyesinden hastalara bakım seti" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.