Akrabalıklarıyla şaşırtan ünlüler

TAKİP ET

Televizyon, müzik, sinema ve spor dünyasının birçok ünlü ismi, aslında birbiriyle akraba ancak biz bunları bilmediğimizden ilk duyduğumuzda şaşırıyoruz. Yüksek ihtimal fotoğraflardaki bu isimlerin akraba olduklarını siz de bilmiyorsunuz. İşte birbirleriyle akrabalıkları olan ancak daha önce bilinmeyen ünlü isimler.

Reklam
Reklam

Caner Cindoruk ve Erdal Cindoruk Akraba mı?
Evet Caner Cindoruk ve Erdal Cindoruk arasında Amca - Yeğen akrabalık ilişkisi mevcut. Yani Caner Cindoruk, Erdal Cindoruk'un yeğeni oluyor. Bu aynı zamanda Erdal Cindoruk'un Caner'in amcası olduğunu da gösteriyor olabilir

Çetin Tekindor, Ayça Tekindor'un Dayısı mı Oluyor?
Zamanının popüler şarkıları arasında yer alan 'Yıkılıyo' parçasının sahibi olan Ayça Tekindor, Çetin Tekindor'un öz yeğeni olmaktadır. Ayça Tekindor'un 23 Haziran 1972 tarihinde İstanbul'da doğduğunu, Mimar Sinan Üniversitesi "keman" bölümü mezunu olduğunu ve Yeşim Salkım gibi bir çok ünlü ismin vokalistliğini yaptığını biliyor muydunuz?

Tolga Çevik ile Cem Yılmaz Akraba mı?
İki ünlü komedyenin aralarındaki akrabalık ilişkisi de oldukça konuşuluyor. Tolga Çevik, Cem Yılmaz'ın kardeşi Özge Yılmaz ile 2004 yılında dünya evine girdi. Daha önce de Tolga Çevik, Cem Yılmaz ile yakın arkadaşlardı. Ancak bu evlilik sonrası araların da bir de akrabalık ilişkisi oluştu. Tolga Çevik bu durumda Cem Yılmaz'ın eniştesi, Cem Yılmaz da Tolga Çevik'in kayınbiraderi oluyor. Tolga Çevik ve Cem Yılmaz'ın Vizontele ve Organize İşler filmlerinde birlikte olduklarını biliyor muydunuz?

Yeşilçam Yıldızına Haberci Damat
Hepimizin en az bir filmini izlediğini düşündüğümüz ünlü yeşilçam yıldızı Gülşen Bubikoğlu'nun kızı Zeynep İnanoğlu ile evli olan Cüneyt Özdemir, eşiyle birlikte Londra'da yaşıyor.

ANNE - KIZ
Suna Yıldızoğlu - Yasemin Allen

DAYI - YEĞEN
Selen Seyven - Ezel Akay

ANNE - KIZ
Ayşecan Tatari - Aliye Uzuntağan

AĞABEY - KARDEŞ
Mustafa Uğurlu - Ahmet Uğurlu

ANNE - KIZ
Çağla Irmak - Hülya Gülşen Irmak

ABLA VE KARDEŞLER
Kaya Akkaya - Esra Akkaya - Sarp Akkaya