Akıncı ve F-16 ilk kez yan yana uçtu

TAKİP ET

Akıncı ve F-16 ilk kez yan yana uçtu, başlıklı haberin detayında; Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde (TEKNOFEST) yan yana uçan Akıncı TİHA ile F-16'nın görüntülerini paylaştı.

Reklam
Reklam

Bu yıl 4. kez kapılarını misafirlere açan TEKNOFEST, gerçekleştirilen kapanış töreniyle sona erdi. Kapanış töreninde bir sürpriz yaşanarak Akıncı TİHA ile F-16 ilk kez yan yana uçarak gösteri uçuşu gerçekleştirdi.

MSB’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda F-16’nın kokpitinden Akıncı TİHA’nın yakım çekim görüntüleri paylaşılarak şu ifadelere yer verildi:

“İlk kez TEKNOFEST’te yan yana uçan Akıncı TİHA ile F-16 uçağımızın gösteri uçuşunu bir de F-16 uçağımızın kokpitinden izleyelim.”


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Akıncı ve F-16 ilk kez yan yana uçtu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.09.2021" tarihinde "BİLİM VE TEKNOLOJİ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "BİLİM VE TEKNOLOJİ" haberleri kategorisinde yer alan Akıncı ve F-16 ilk kez yan yana uçtu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.