Akarçay'da görülen su samuru şaşkınlığa sebep oldu

TAKİP ET

Akarçay'da görülen su samuru şaşkınlığa sebep oldu, başlıklı haberin detayında; Afyonkarahisar'ın simgelerinden biri olan Akarçay'da görülen su samuru şaşkınlığa sebep oldu.

Reklam
Reklam

Vali Gökmen Çiçek, Akarçay'da görülen ilginç manzarayı sosyal medya hesabından fotoğraflar birlikte, Gizemli şehir diyoruz ya gerçekten gizemli. Akarçay'da yaşayan minik dostumuz görenleri şaşırtıyor. Bu görüntüler Akarçay'da çekildi. Akarçay'a nerden geldi acaba? Bu güzelliği görmeyen kalmasın, muhteşem ifadeleri ile paylaştı.




Akarçay'da görülen su samuru şaşkınlığa sebep oldu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Akarçay'da görülen su samuru şaşkınlığa sebep oldu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)