AK Partili başkanlar Osmaneli'nde buluştu

TAKİP ET

AK Partili başkanlar Osmaneli'nde buluştu başıklıklı son dakika haberinde; AK Parti Bilecik İl Başkanlığı koordinatörlüğünde tüm ilde görevli ilçe başkanları ile kadın kolları başkanları Osmaneli'nde bir araya geldi.,

Reklam
Reklam

Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus İçmeler Tesislerinde AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bayırköy Belediye Başkanımız Mustafa Yaman, tüm parti yöneticileri ile bir araya geldi. Kahvaltı sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgi aktaran İl Başkanı Yıldırım, ilçe ve kadın kolları başkanlarından ilçeleri hakkında bilgi aldı. 2023 yılında yapılması planlanan seçimler için Bilecik olarak canla başla çalışacaklarını aktaran İl Başkanı Yıldırım, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"AK Partili başkanlar Osmaneli’nde buluştu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.06.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan "AK Partili başkanlar Osmaneli’nde buluştu" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.