AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş'tan Tehdit Gibi Açıklama: Sokaklarda Gezme Şansları Olmayacak

TAKİP ET

Yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada muhalefete yüklenen AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "31 Mart'ta milletin değerlerine karşı siyaset yapan 4'lü çete, illet ittifakı ve kim bir araya gelirse gelsin bu sokaklarda gezme şansı olmayacak." dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Millet İttifakı için "31 Mart'ta milletin değerlerine karşı siyaset yapan 4'lü çete, şer ittifakı, illet ittifakı ve kim bir araya gelirse gelsin bu sokaklarda, mahallelerde gezme şansı olmayacak" ifadelerini kullandı.

"SOKAĞA ÇIKAMAZ HALE GELECEKLER"

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Belediye Başkan adayı Ahmet Sami Kutlu ve AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler ile birlikte, Bahçelievler Mahallesi'nde düzenlenen 'Mahalle buluşmaları' etkinliğine katıldı. Burada konuşan Çetinbaş, "CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap ve CHP'lilerin, 31 Mart'ta halkın tokatıyla utancından sokağa çıkamaz hale geleceğini" ifadelerini kullandı.

"KOYUN POSTU GİYMİŞ KURT GİBİ ADAM AVINA ÇIKMIŞ"

Çetinbaş, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kütahya'daki adamları koyun postu giymiş kurt gibi adam avına çıkmış. Milletvekili ile belediye başkan adayı bozuluyormuş. Bozulursan bozul kardeşim. Kurduğunuz ittifak bu milletin hayrına değil, siz şer ittifakının dibisiniz. Bahçelievler Mahallesi, 31 Mart'ta öyle bir tokat atacak ki utancınızdan Bahçelievler'in sokaklarına çıkacak haliniz kalmayacak" sözlerini kullandı.

CHP MİLLETVEKİLİ : "SAVCILARI GÖREVE TEHDİT EDİYORUM"

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Çetinbaş'ın açıklamasına tepki göstererek, "AKP İl Başkanı Ali Çetinbaş'ın bu açıklamaları halkı kin ve nefrete davet eden bir açıklamadır. Toplumu bu şekilde kin ve nefret duygularıyla ötekileştirmek, diğer bir kesimi sokağa çıkamayacak diyerek tehdit etmek bir İl Başkanı'na yakışmamıştır. Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ediyorum" dedi.