Ak Parti İl Başkanı Ünsal, gazetecilerle buluştu

Ak Parti İl Başkanı Ünsal, gazetecilerle buluştu, başlıklı haberin detayında; AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehir programı öncesinde gazetecilerle buluşarak istişare yaptı.

Ünsal, şehirde bulunan eksiklikler ve yapılabilecekler noktasında ’ Birlikte Yürüyecek Daha Çok Yolumuz’ var sloganını kullandıklarını söyledi. Basın temsilcilerini dinleyen Ünsal, " Sivil siyaset yapıyor ve halkın içerisinde olarak çalışmalarımı yürütüyorum. Şehir için yapılan projelerde her türlü siyasal desteğe hazırım" dedi.

Şehrin önünün açılması için her türlü desteği vereceklerini aktaran Ünsal, "Sanayinin gelişmesi için Cumhurbaşkanımız Erdoğan’dan gerekli taleplerde bulunacağız. Önceliğimiz sanayi ve tarımsal kalkınma ile şehrin önceliklerinin önünü açmak. Siyaset dışında şehrin menfaatleri noktasında bir arada olmayı önemsiyorum" diye konuştu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Ak Parti İl Başkanı Ünsal, gazetecilerle buluştu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "11.09.2021" tarihinde "POLİTİKA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "POLİTİKA" haberleri kategorisinde yer alan Ak Parti İl Başkanı Ünsal, gazetecilerle buluştu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.