AK Parti İl Başkan Yardımcısı Çamlı'nın acı günü

TAKİP ET

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Çamlı'nın acı günü, başlıklı haberin detayında; AK Parti Karabük İl Başkan Yardımcısı Kazım Çamlı'nın vefat eden babası Kazım Çamlı(87) kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Reklam
Reklam

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kazım Çamlı’nın babası Kazım Çamlı tedavi gördüğü hastanede gece yarısı fenalaşıp hayatını kaybetti. Çamlı için Yenice ilçesine bağlı Yortan Beldesinde cenaze töreni düzenlendi. Törene Çamlı’nın yakınlarının yanı sıra AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, il ve ilçe teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çamlı aile mezarlığında toprağa verildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"AK Parti İl Başkan Yardımcısı Çamlı’nın acı günü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "POLİTİKA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "POLİTİKA" haberleri kategorisinde yer alan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Çamlı’nın acı günü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.