AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik yangın bölgesinde vatandaşlarla bir araya geldi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik yangın bölgesinde vatandaşlarla bir araya geldi, başlıklı haberin detayında; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana Kozan'daki yangın bölgesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Parti Sözcüsü Ömer Çelik’e Kozan’da Kızlarsekisi yangın bölgesinde İl Başkanı Mehmet Ay, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir, İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, Kızlarsekisi, Gökgöz ve Akarca mahalle muhtarları da eşlik etti.
Çelik, ilk olarak koyunları ve evi yanan Emine Yılmaz’ı ziyaret ederek yaraların hızla sarılacağını kaydetti. Emine Yılmaz 60 yaşında olduğunu ve tüm geçimini burada hayvancılık ile sağladığını ifade ederek Ömer Çelik’e teşekkür etti.Çelik yeni bir yangınla karşılaşılmaması için teyakkuz halinde olduklarını ifade ederek, “Bölgede çadırlar kurulmuş, erzak ve kalacak yer sıkıntısı görmedim. Çadırlara buzdolabı da var. Bu bir afet elden geldiğince hızla söndürüldü. Bu acil ihtiyaçlar karşılandıktan sonra yaralar hızla sarılacak. Hasar tespit çalışmaları bitti. Cumhurbaşkanımız burayı afet bölgesi ilan etti. Teyzemde evine kavuşacak. Buralar güçlü bir şekilde toplanacak. Yeni bir yangınla karşılaşmamak için herkes teyakkuz halinde. Bu şekilde toparlamanın hızla ilerlemesinden memnuniyet duyuyoruz ama Antalya, Manavgat yangınlarının devam etmesinden üzüntü duyuyoruz. İnşallah daha fazla can kaybı ile karşılaşmayız. Şimdi düzenli her gün gelinerek buradaki hemşerilerimiz için gayret ediyorlar. Muhtarımız teşkilatımız çalışıyor. Orman teşkilatımız sıkıntı çıkmasın diye teyakkuzda çalışmalara devam ediyor” diye konuştu.Ömer Çelik bölgede vatandaşlarla bir araya gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da selamlarını kendilerine getirdiklerini kaydetti.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik yangın bölgesinde vatandaşlarla bir araya geldi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "04.08.2021" tarihinde "POLİTİKA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "POLİTİKA" haberleri kategorisinde yer alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik yangın bölgesinde vatandaşlarla bir araya geldi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.