AK Parti'den köylere çıkartma

TAKİP ET

AK Parti'den köylere çıkartma, başlıklı haberin detayında; AK Parti Bilecik teşkilatı, merkeze bağlı Çavuşköy, Karaağaç, Erkoca ve Alpagut köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Reklam
Reklam

Teşkilata ziyaretler sırasında öncülük eden Bilecik AK Parti İl Başkanı Nail Öztürk, ziyaret ettiği köylerdeki vatandaşların taleplerini dinleyerek değerlendirmelerde bulundu. Öztürk, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Bilecik’in her ilçesine ve köyüne gitmeye çalıştıklarını belirtti. Vatandaşlarla birebir ilgilenmeye gayret ettiklerini aktaran Öztürk, "Bu iş samimiyet işi. Siz samimi olduğunuzda, insanımız da size çok samimi davranıyor. Bizlere dertlerini sıkıntılarını söylüyor. Bizler de vatandaşlarımızın dertlerine çözüm arıyoruz" ifadesini kullandı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"AK Parti’den köylere çıkartma" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "26.09.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan AK Parti’den köylere çıkartma başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.