AK Parti 16'ncı yaşını kutluyor!

TAKİP ET

AK Parti'nin 16'ncı kuruluş yıl dönümü Ankara'da coşkuyla kutlanıyor. Kur'an tilavetiyle başlayan törenden ilk kareler geldi.

Reklam
Reklam

AK Parti, kuruluşunun 16'ncı yıl dönümünü bugün Ankara'daki Harikalar Diyarı Parkı'nda düzenlenen törenlerle kutluyor.

KURUCU ÜYELER DAVET EDİLDİ
AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı'nın düzenlediği etkinliğe, partinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeleri, bakanlar, milletvekilleri, kurucu üyelerin yanı sıra bugüne kadar görev almış bakanlar ve milletvekilleri, belediye başkanları, il, ilçe başkanları, il, ilçelerin kadın ve gençlik kolları başkanları ile belde başkanları geldi.

AK Parti, kuruluşunun 16'ncı yıl dönümünü bugün Ankara'daki Harikalar Diyarı Parkı'nda düzenlenen törenlerle kutluyor. Törene 6 bin kişi davet edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, tören alanına saat 19:00'da geldi. Tören, İstiklal Marşı ile başladı. Ardından şehitler için Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu.

AK PARTİ'NİN 16 YILI GÖSTERİLDİ
AK Parti'nin 16 yıllık serüveni, sinevizyon gösterisinde katılımcılara anlatıldı. Öte yandan, iktidar partisinin aylık yayın organı Türkiye Bülteni'nin ağustos sayısında da partinin 16 yıllık kronolojik öyküsüne yer verildi.

16 YILLIK SERÜVEN, FOTOĞRAFLARLA HATIRLATILDI
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, büyük kutlamalar yerine daha sade etkinlikler yapmayı planlayan AK Parti tarafından etkinlik alanına, partinin 16 yıllık hikayesini anlatan fotoğraflardan oluşan bir "Zaman Tüneli" ve partiyle ilgili yazılmış kitapların bulunacağı mini kütüphane kuruldu. Etkinlikte, 16'ncı yıla özel hazırlanan AK Parti'nin 16 yıllık hikayesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyasi hayatını anlatan filmler de davetlilere gösterildi.

6 BİN KİŞİ DAVET EDİLDİ
AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı'nın düzenlediği etkinliğe, partinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeleri, bakanlar, milletvekilleri, kurucu üyelerin yanı sıra bugüne kadar görev almış bakanlar ve milletvekilleri, belediye başkanları, il, ilçe başkanları, il, ilçelerin kadın ve gençlik kolları başkanları ile belde başkanlarından oluşan yaklaşık 6 bin kişi davet edildi.