Aile Şerefi'nin kötü kalpli Oktay'ı, son haliyle şaşırtıyor

TAKİP ET

Yeşilçam'ın efsane filmi Aile Şerefi'nde, zengin bir ailenin kötü kalpli Oktay'ını canlandıran usta oyuncu Eriş Akman, son haliyle şaşırttı.

Reklam
Reklam

Efsane film Aile Şerefi'nde, maden suyu satarak geçinmeye çalışan yoksul bir ailenin küçük çocuğuna çarparak kaçan şımarık Oktay'ı hatırlamayanımız yoktur. Küçücük çocuğa çarpıp kaçtığı yetmezmiş gibi bir de ailenin kızı Zeynep'e göz dikerek, izleyiciyi öfkeden deliye döndürmüştü Oktay.

Kendisini reddeden Zeynep'i arkadaşlarıyla kaçırmaya çalışmış, genç kıza tecavüz girişiminde bulunmuş ve Türk seyircisini gözyaşlarına boğmuştu. Peki, Oktay karakterine hayat veren ve rolünün hakkını verdiği için yıllar geçse de nefretle hatırlanan usta oyuncu Eriş Akman, şimdilerde nasıl görünüyor dersiniz?

71 yaşındaki oyuncu Eriş Akman, artık kameranın önünde değil, arkasında yer alıyor. Akman, 2015 senesinde; senaryosu ve yönetmenliğini kendisinin, yapımcılığı da kızı Zeynep Akman ve Mehmet Uzer'in üstlendiği 'Adı İnsan' isimli filmi çekti. Usta isim, Instagram hesabından kızı Zeynep ve kedileriyle bol bol fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmiyor. Akman'ın, Kolpaçino filminde yer aldığını da söylemeden geçmeyelim.