Ahlat'ta 2 köy karantinaya alındı

TAKİP ET

Ahlat'ta 2 köy karantinaya alındı, başlıklı haberin detayında; Bitlis'in Ahlat ilçesindeki 2 köy, korona virüs vakalarının görülmesi üzerine karantinaya alınarak giriş ve çıkışlara kapatıldı.

Reklam
Reklam

İlçe Hıfzıssıhha Kurulunca alınan karar doğrultusunda ilçeye bağlı Yeniköprü ve Cemalettin köyleri ile ilçe merkezindeki 3 apartman korona virüs vakalarının görülmesi üzerine karantina kararı alındı. İlçe Hıfzıssıhha Kurulunca alınan karara göre Yeniköprü ve Cemalettin köylerinde ve Erkizan Mahallesi’ndeki 3 apartman 20 gün süreyle karantinaya alındı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Ahlat’ta 2 köy karantinaya alındı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "SAĞLIK" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan Ahlat’ta 2 köy karantinaya alındı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.