Ağrılarının sebebini sınav stresi sanıyordu, hastanede duyduğu gerçekle dünyası başına yıkıldı

TAKİP ET

İngiltere'de yaşayan Sian Hopper isimli lise öğrencisi, baş ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede duyduğu gerçekle şoke oldu.

Reklam
Reklam

İngiltere'de yaşayan Sian Hopper isimli genç kız, bundan iki yıl önce etkisini günden güne arttıran baş ağrıları çekiyordu. Önceleri bu ağrılarının sebebinin sınav stresi olduğunu düşünen genç kız, acıları dayanılmaz hale gelince doktora gitmeye karar verdi. Yapılan tahliller sonucu genç kız korkunç gerçekle karşılaştı. 15 yaşındaki kızın beyninde, greyfurt büyüklüğünde bir tümör vardı ve daha fazla gecikmek istemeyen doktorlar, Hopper'ı hemen ameliyata aldı. 7 saat süren operasyonun sonucunda ağrıları azalan genç kız, hala çeşitli komplikasyonlar nedeniyle sık sık hastanenin yolunu tutuyor. Şimdilerde 17 yaşında olan genç kızın en büyük hayallerinden biri de, üniversitede sağlık bilimi okumak.

Zor günleri atlatan Hopper "Açıkçası keyifsiz günlerdi çünkü başa çıkmak zordu ama insanların endişelenmesini istemedim. Başa çıkmak için mücadele gerekiyorsa bunu göstermek istemedim" dedi. "En zor kısımlardan biri pediatri servisiydi" diyen genç kız, orada ölü bir bebek gördüğünü ve bu durum karşısında kendisini çok çaresiz hissettiğini söyledi. Çocuklara fon toplamak için bağış sitesinde sayfa açan genç kız, şimdiye kadar 2,500 sterlin (19 bin lira) bağış topladı.