Ağrı'da kömür deposunda çıkan yangında kundaklama şüphesi
Son dakika 'ASAYİŞ' kategorisinde yer alan habere göre; Ağrı'da bir kömür deposunda meydana gelen yangının, bir süre önce yaşanan bıçaklama olayıyla ilişkili olabileceği öne sürüldü.
Ağrı’da dün gece kimliği belirsiz kişilerce bir kömür deposuna benzin dökülerek yangın çıkarılmasının ardından, olayın bir süre önce iki kişi arasında çıkan ve bir kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan bıçaklama olayıyla ilgili olabileceği ileri sürüldü. Tartıştığı kişiyi bıçaklayarak hayatını kaybetmesine neden olan şüpheli şahsın ailesine ait işyerlerine çeşitli zamanlarda zarar verilmesi nedeniyle, aile olayla ilişkili olabilecek kişilerden şikayetçi oldu.
İşyerlerine binlerce liralık zarar veren şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
"Ağrı’da kömür deposunda çıkan yangında kundaklama şüphesi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "06.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Ağrı’da kömür deposunda çıkan yangında kundaklama şüphesi" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.