Ağaoğlu tüm oyunculara ev hediye ettiğini açıkladı

TAKİP ET

İş adamı Ali Ağaoğlu'nun başarılı insanlara verdiği hediyeler her zaman haberimize konu oluyor. Türkiye'de düzenlenen turnuvada şampiyonluğa ulaşan Ampute Milli Takımı'na birer ev hediye ettiğini açıklayan Türkiye'nin gururu Ali Ağaoğlu'dan bu tür hareketlerin sürekli olarak gelmesini bekliyoruz.

Reklam
Reklam

İş adamları ve devlet tarafından Ampute Milli Takımı'na ödül ve destek yağmuru hızla devam ediyor. İş adamı Ali Ağaoğlu, Türkiye'de düzenlenen turnuvada üstün başarısı ve zekası ile şampiyonluğa ulaşan Ampute Milli Takımına ev hediye ettiğini bir anda karar verdiği ve yaptığı basın toplantısında bütün vatandaşa duyurdu.

CEP TELEFONUYLA HERKESE MÜJDEYİ VERDİ

Ali Ağaoğlu EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda mutlu sona ulaşan Ampute Futbol Milli Takımı oyuncularına birer daire hediye ettiğini açıkladıktan sonra birçok sporcu umutla doldu. İş adamlarımızdan böyle hediyeler gelmeye devam ettiği gibi devlet desteği de her zaman bu sporcularımızın arkasında oluyor. Engelli olmak hayata engel olamaz! Ali Ağaoğlu, Ampute Milli Takımı'na kameralar önünde telefonla müjdeyi verince takımdaki herkesin yüzü güldü.

ENGELLİLER AMA BAŞARIYA HİÇBİR ŞEY ENGEL OLAMADI

Konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Ali Ağaoğlu kamera karşısında oldukça şaşırtan şeyler söyledi. Biz bu konuşmayı izlerken gerçekten tüylerimiz diken diken oldu ve eminiz siz okurken de aynısı olacak, Çekmeköy'deki yeni projeden birer tane daire vereceğini söyleyen Ağaoğlu'nun ne kadar iyi kalpli bir iş adam olduğu da böyle ortaya çıktı. Ağaoğlu toplantıda yaptığı açıklamada, "Elleri ve ayakları yoksa, aslan gibi yürekleri var" deyince alkışlanacak bir hareket yapmış oldu.