Afyonkarahisar'da 9 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da 9 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu, başlıklı haberin detayında; Afyonkarahisar İhsaniye ilçesinde bulunan bir ortaokulda 9 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye başvurdu.

Reklam
Reklam

Olay, Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl Beldesi’nde bulunan İmam Hatip Ortaokulu’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre öğle yemeğinin ardından bir tepsi sigara böreği yiyen V.T. (12), G.T. (11), R.Y. (10), A.M.O. (13), R.K. (13), Y.Ö. (11), A.E.O. (11), İ.C.O. (11), Y.A. (11), 9 öğrenci mide bulantısı ile hastaneye başvurdu. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ile Üniversitesi hastanesine başvuran öğrencilerin durumlarının iyi olduğu belirtildi. Öte yandan polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Afyonkarahisar’da 9 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "14.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Afyonkarahisar’da 9 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.