Afganistan Dışişleri Bakanlığından Türkiye'ye taziye mesajı

TAKİP ET

Afganistan Dışişleri Bakanlığından Türkiye'ye taziye mesajı, başlıklı haberin detayında; Afganistan Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin farklı illerinde meydana gelen orman yangınlarında hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayınladı.

Reklam
Reklam

Afganistan Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’deki orman yangınları nedeniyle bir mesaj paylaştı. Mesajda, “Dost ve kardeş ülke Türkiye’nin güneyindeki ormanlarda çıkan yangını üzüntüyle öğrendik. Antalya’nın 75 kilometre doğusundaki Manavgat çevresindeki ormanları merkez alan devasa yangın, maddi kayıplara neden olurken ülkenin binlerce vatandaşını yerinden ederek, Afganistan halkını ve hükümetini derinden üzmüştür” ifadeleri yer aldı.

Afganistan Dışişleri Bakanı Mohammad Haneef Atmar’ın Türkiye’nin güneyinde etkili olan orman yangınlarında hayatını kaybedenler için taziyelerini dile getirdiği aktarılan mesajda, “Atmar, yüce Allah’tan başta Türk mevkidaşı Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere dost ve kardeş ülke Türkiye hükümetine, milletine, kazadan etkilenen ailelere sabır ve yaralılara acil şifalar diliyor” denildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Afganistan Dışişleri Bakanlığından Türkiye’ye taziye mesajı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan Afganistan Dışişleri Bakanlığından Türkiye’ye taziye mesajı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.