AFAD'dan edinilen bilgeye göre, İstanbul'da saat 15.07'de merkezüssü Kartal olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydan geldi. Sarsıntı 7.06 kilometrede gerçekleştiği kaydedildi. Deprem İstanbul'un çevresindeki illerde de hissedildi.

TAKİP ET

AFAD'dan edinilen bilgeye göre, İstanbul'da saat 15.07'de merkezüssü Kartal olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydan geldi. Sarsıntı 7.06 kilometrede gerçekleştiği kaydedildi. Deprem İstanbul'un çevresindeki illerde de hissedildi. başıklıklı son dakika haberinde; AFAD'dan edinilen bilgeye göre, İstanbul'da saat 15.07'de merkezüssü Kartal olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydan geldi. Sarsıntı 7.06 kilometrede gerçekleştiği kaydedildi. Deprem İstanbul'un çevresindeki illerde de hissedildi.

Reklam
Reklam


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"AFAD’dan edinilen bilgeye göre, İstanbul’da saat 15.07’de merkezüssü Kartal olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydan geldi. Sarsıntı 7.06 kilometrede gerçekleştiği kaydedildi. Deprem İstanbul’un çevresindeki illerde de hissedildi." başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "AFAD’dan edinilen bilgeye göre, İstanbul’da saat 15.07’de merkezüssü Kartal olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydan geldi. Sarsıntı 7.06 kilometrede gerçekleştiği kaydedildi. Deprem İstanbul’un çevresindeki illerde de hissedildi." başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.