AFAD: "Adıyaman'ın Tut ilçesinde son 24 saatte metrekareye 136 mm yağış düşmüştür. Bir konteynerdeki su baskını sonucunda 1 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Kayıp durumda olan 3 vatandaşımızı arama kurtarma çalışmalarına devam edilmektedir.&qu

AFAD: "Adıyaman'ın Tut ilçesinde son 24 saatte metrekareye 136 mm yağış düşmüştür. Bir konteynerdeki su baskını sonucunda 1 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Kayıp durumda olan 3 vatandaşımızı arama kurtarma çalışmalarına devam edilmektedir."

AFAD: Adıyaman'ın Tut ilçesinde son 24 saatte metrekareye 136 mm yağış düşmüştür. Bir konteynerdeki su baskını sonucunda 1 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Kayıp durumda olan 3 vatandaşımızı arama kurtarma çalışmalarına devam edilmektedir.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)