Adıyaman FK - Diyarbekir Spor: 1-2

TAKİP ET

Adıyaman FK - Diyarbekir Spor: 1-2, başlıklı haberin detayında; TFF 2. Lig Kırmızı Gurupta mücadele eden Adıyaman FK sahasında Diyarbekir Spor'a 1-2 mağlup oldu.

Reklam
Reklam

Adıyaman FK, Ligin 9. maçında rakibi Diyarbekir Spor’u Kahta İlçe Stadyumunda ağırladı. Raşid Yorgancılar’ın yönettiği maçın 15. dakikasında Alper Tatlısu kendi kalesine attığı gol ile Diyarbekir Spor 0-1 öne geçti. Başka gol gelmeyince ilk yarı 0-1 tamamlandı.

Maçın ikince yarısında da baskın oynayan Diyarbekir Spor’un ikinci golünü 57. dakikada Utku Şen kaydetti. 0-2 önde olan Diyarbekir Spor deplasmanda 90 dakika boyunca bu skoru korudu.

Ev sahibi Adıyaman FK’nin 90+1’de golünü Muhammet Akpınar kaydetti. 1-2 tamamlanan maçta gülen taraf Diyarbekir Spor oldu.

Maç sonrası ev sahibi takımın taraftarları yönetim ve teknik kadroya tepki gösterdi. Adıyaman FK, ligde oynadığı 9 maçın 8’inde mağlup oldu. Adıyaman FK, ligde 3 puan ile 19. sırada yer alıyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Adıyaman FK - Diyarbekir Spor: 1-2" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.10.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Adıyaman FK - Diyarbekir Spor: 1-2 başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.