Adıyaman'da silahlı soygun girişimi

TAKİP ET

Adıyaman'da silahlı soygun girişimi, başlıklı haberin detayında; Adıyaman'da bir markete gelerek elindeki silah ile soygun girişiminde bulunan şahıs, atılan çığlık sesleriyle paniğe kapılarak kaçtı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman merkez Yeni mahalle TOKİ yolu üzerinde bulunan bir markete gelen bir şahıs, markette bir süre gezindikten sonra kasaya doğru yöneldi. Kasaya gelen şahıs burada duran kadın kasiyere silah doğrultarak kasadaki paraları istedi. Kendisine doğrultulan tabanca karşısında korkan kadın kasiyer çığlık atmaya başladı. Bu esnada paniğe kapılan şahıs, marketten hızla kaçarak ayrıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri iş yerinde ve çevresinde incelemelerde bulundu. Şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Adıyaman’da silahlı soygun girişimi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "25.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Adıyaman’da silahlı soygun girişimi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.