Adıyaman'da, ikamet yangını korkuttu

Adıyaman'da, ikamet yangını korkuttu, başlıklı haberin detayında; Adıyaman'da, bir ikamette çıkan yangın korkuya neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, Bahçelievler Mahallesi Köy Hizmetleri Kavşağı yakınlarında 4 katlı bir binanın 2.katında ikamet eden Sevim Ö'ye ait ikamette yangın meydana geldi. Soba bacasından çıktığı tahmin edilen yangını fark eden ikamet sakinleri alevlere müdahale ederek durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine itfaiye ekipleri, polis ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahaleleri sonucunda yangın söndürüldü. Ölen yada yaralananın olmadığı olay da ikamette maddi hasar meydana geldi.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.




Adıyaman'da, ikamet yangını korkuttu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 17.03.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Adıyaman'da, ikamet yangını korkuttu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)