Adanaspor, Teknik Direktör Gül ile yollarını ayırdı

TAKİP ET

Adanaspor, Teknik Direktör Gül ile yollarını ayırdı, başlıklı haberin detayında; TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanında alınan 3-1 mağlubiyetin ardından Teknik Direktör Fırat Gül ile yollarını ayırdı.

Reklam
Reklam

Adanaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, "Adanaspor’umuzda teknik sorumlu olarak görev yapan Fırat Gül ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine ve ekibine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz" denildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Adanaspor, Teknik Direktör Gül ile yollarını ayırdı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "26.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Adanaspor, Teknik Direktör Gül ile yollarını ayırdı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.