Adana'da sulama kanalına giren çocuk kayboldu
Adana'da sulama kanalına giren çocuk kayboldu, başlıklı haberin detayında; Adana'da serinlemek için sulama kanalına giren bir çocuk akıntıya kapılarak kayboldu. Polislerin çocuğu arama çalışmaları devam ediyor.
Olay, saat 17.30 sıralarında Yüreğir ilçesine bağlı Koza Mahallesi Bahar Caddesi üzerinde bulunan sulama kanalında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ismi ve yaşı henüz belirlenemeyen Suriye uyruklu bir çocuk arkadaşıyla serinlemek için sulama kanalına girdi. Çocuk kanal içerisinde bir süre yüzdükten sonra suda batıp çıkmaya başladı. Ardından çocuk kanalda akıntıya kapılarak kayboldu.
Kanala birlikte girdiği arkadaşı ise koşarak bölgede yakın olan polis merkezine giderek olayı bildirdi. Bunun üzerine bölgeye, itfaiye, sağlık ve dalgıç polisler sevk edildi. Polisler kanal içerisinde kaybolan çocuğu arama çalışmalarına devam ediyor.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
Adana'da sulama kanalına giren çocuk kayboldu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 14.07.2021 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Adana'da sulama kanalına giren çocuk kayboldu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
İHA