Adana'da 5 kilo 244 gram skunk ele geçirildi
Adana'da 5 kilo 244 gram skunk ele geçirildi, başlıklı haberin detayında; Adana'da bir tırın taşıdığı otomobilde 5 kilo 244 gram skunk ele geçirildi.
Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu madde kullanımına ve satışına yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında, İncirlik Park Alanı'nda şüphe üzerine otomobil taşıyan bir tır durduruldu. Ekiplerin narkotik köpeği Hulk ile araçta yaptığı arama sonucu taşınan otomobilin bagajına gizlenmiş 22 paket halinde 5 kilo 244 gram skunk maddesi ele geçirildi.
Gözaltına alınan tır şoförü Adem T.'nin emniyetteki ifadesinde uyuşturucu maddenin kendisine ait olmadığını öne sürdüğü öğrenildi.Adliyeye sevk edilen Adem T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Adana'da 5 kilo 244 gram skunk ele geçirildi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 06.02.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Adana'da 5 kilo 244 gram skunk ele geçirildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)